Gorredijk

Gorredijk Historie

Dit nieuwsbericht is geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

De website 'Gorredijk - Historie' beschrijft de geschiedenis van de voormalige veenkolonie Gorredijk, het bloeiende dorp aan de Compagnonsvaart. Gorredijk-Historie verhaalt van handel, ambacht en scheepvaart van vroeger, van de industrie en de watersport van nu, van de Tweede Wereldoorlog en van het groeiend aantal inwoners, maar ook van de scholen en het verenigingsleven,van toen en nu.

Alhoewel het wel het streven is, pretendeert de site niet foutloos en compleet te zijn. Eventuele opmerkingen en suggesties kunnen via de contactpagina aan ons worden gemaild. De site is zo opgezet dat nieuwe informatie en verbeteringen eenvoudig kunnen worden verwerkt. Surf rustig rond, ontdek de site en kom nog eens terug om de ontwikkelingen te volgen. © Tenge

kaart
De website draagt het keurmerk van Online Musea, het platform voor verzamelaars.
Vanaf 27 november 2015 wordt de website gearchiveerd en duurzaam opgeslagen door de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag als onderdeel van een verzameling websites die een representatief beeld geven van de Nederlandse cultuur, geschiedenis en samenleving op het internet.

Vorige pagina

Meer foto’sLaatste foto’s